מדיניות פרטיות

מדיניות פרטיות זו (להלן: “מדיניות הפרטיות”) מהווה חלק בלתי נפרד מתנאי השימוש ויש לקוראה יחד עם תנאי השימוש, ולעשות שימוש בהגדרות המופיעות בתנאי השימוש.
המפעילה מחויבת לכבד את פרטיות המשתמשים באתר. על מנת לשפר את ההגנה על פרטיות המשתמש מפרסמת המפעילה מדיניות פרטיות זו ומספקת את המידה המצוי בה אודות האפשרויות העומדות בפני המשתמש בעת שימושו באתר ובנוגע להתנהלות המפעילה בעניין איסוף מידע מהאתר.


1. כללי
1.1. כחלק מהשימוש בשירותי האתר, המשתמש יתבקש להעביר פרטים אישיים לידי המפעילה ובהם שם, טלפון, דוא”ל וכתובת למשלוח. פרטים אלה נשמרים ע”י המפעילה במאגר הלקוחות שלה ומשמש לצרכים פנימיים ותקשורת עתידית עם הלקוחות. פרטי כרטיס אשראי, ככל ויתבקשו, נדרשים לצורך חיוב בלבד ואינם נשמרים ע”י המפעילה.
1.2. בעת השימוש באתר, יתכן ויצטברו נתונים אודות אופן השימוש של המשתמש באתר, ובהם מוצרים בהם התעניין המשתמש, עמודים בהם צפה, מוצרים שנרכשו על ידו וכדומה. זהו מידע סטטיסטי ואינו מזהה את המשתמש באופן אישי.


2. מאגר המידע והשימוש בו
הנתונים הנאספים אודות המשתמש שצוינו לעיל נשמרים במאגר מידע של המפעילה. המפעילה מתחייבת לעשות שימוש במידע האמור על פי מדיניות פרטיות זו ו/או על פי הוראות כל דין ולשם המטרות הבאות:
• לאפשר שימוש יעיל ונוח למשתמש;
• לשפר ולהעשיר את השירותים והתכנים המוצעים באתר;
• לשנות או לבטל שירותים ותכנים קיימים;
• לנתח ולמסור מידע סטטיסטי לצדדים שלישיים, לרבות מפרסמים (במקרה שיועבר מידע זה לצדדים שלישיים, לא יזהה את המשתמש אישית);
• אכיפת תנאי השימוש של המפעילה;
• יצירת קשר עם המשתמש בדבר סטטוס הזמנתו ואספקת המוצרים שהזמין;
• גביית תשלום;
• לכל מטרה אחרת המפורטת בתנאי השימוש ובמדיניות פרטיות זו.


3. מטרות השימוש במידע
3.1. פרטי משתמש אשר יימסרו על ידו יהיו כפופים למדיניות הפרטיות של המפעילה, והמשתמש מאשר כי המידע שנמסר על-ידו ו/או ייאסף אודותיו יישמר במאגר המידע של המפעילה לצרכים הבאים:
• שיווק, פרסום, קידום מכירות ולמטרת פניה למשתמש בכל דרך לרבות בדרך של דיוור ישיר בכל אמצעי תקשורת שתמצא לנכון ובהתאם להוראות הדין (לרבות בכתב, בדפוס, בטלפון, בדרך ממוחשבת או באמצעי אחר);
• עידוד נאמנות, ניתוח ומחקר סטטיסטי, עריכת סקרים וכל שימוש אחר בקשר להרשמתו באתר;
• צרכים פנימיים, כגון צרכי תחקור תלונות ו/או ביקורות;
• צרכים תפעוליים, שיווקיים וסטטיסטיים, לרבות עיבוד המידע ודיוור ישיר לצורך מימוש מטרות אלו;
• מתן שירותים למשתמש והבטחת פעילות מסחר הוגנת על פי חוק.
3.2. ידוע למשתמש כי לא חלה עליו חובה חוקית למסור את המידע ומסירתו הינה מרצונו ובהסכמתו. כמו כן המפעילה תהא רשאית, למטרות המנויות לעיל, להעביר מעת לעת מידע בלתי מזוהה, אנונימי או אגרגטיבי, בנוגע לפעילות המשתמש במסגרת האתר, לגופים השותפים לפעילות המפעילה ולכל גורם שיעניק שירותים והטבות למשתמשים על פי שיקול דעתה של המפעילה.

4. מסירת מידע לצד שלישי
להלן מצבים בגינם עשויה המפעילה לחלוק את המידע של המשתמש עם צדדים שלישיים:
• כאשר המשתמש אישר למפעילה להעביר את פרטיו האישיים לצדדים שלישיים;
• על מנת לספק למשתמש את המוצרים שהזמין, ובמקרה כאמור פרטי המשלוח שמסר המשתמש יועברו לחברת שליחויות ככל וההזמנה תסופק באמצעות שליח;
• במקרה בו יפר המשתמש את תנאי השימוש באתר או ינסה לבצע פעולות המנוגדות לדין;
• על מנת לאכוף את תנאי השימוש או הסכמים אחרים או מדיניות אחרת;
• במקרה בו המפעילה תחליט לגבות חוב שאינו שולם באמצעות צד שלישי המתמחה בגביית חובות לרבות משרדי עורכי דין;
• בתגובה לזימון או דרישת חקירה אחרת, צו בימ”ש, או בקשה לשיתוף פעולה מאת רשות אכיפה או רשות ממשלתית אחרת;
• על מנת לקבוע או לממש את זכויותיה המשפטיות של המפעילה;
• על מנת להתגונן מפני תביעות משפטיות כפי שיידרש לפי דין. במקרים כאמור, המפעילה עשויה להעלות או לוותר על התנגדות או זכות העומדת לרשותה, לפי שיקול דעתה הבלעדי;
• כאשר מאמינה המפעילה כי גילוי הינו ראוי בקשר למאמצים לחקור, למנוע, לדווח או לנקוט בפעולה אחרת בנוגע לפעילות בלתי חוקית, חשד לתרמית או עוולה אחרת;
• על מנת להגן על הזכויות, הרכוש או הבטיחות של המפעילה, עובדיה, משתמשי האתר או אחרים;
• בקשר לעסקה תאגידית מהותית, כגון מכירת עסקי המפעילה, הסרת השקעות, מיזוג, איחוד, או מכירת נכסים, או במקרה של פירוק.

5. מידע מצטבר ובלתי אישי
המפעילה עשויה לעשות שימוש במידע מצטבר ובלתי אישי שהיא אספה בכל אחת מהנסיבות כאמור לעיל. המפעילה עשויה לשלב מידע בלתי-אישי שהיא אספה עם מידע בלתי אישי נוסף שנאסף ממקורות אחרים. כמו כן, המפעילה רשאית לחלוק מידע מצטבר עם צדדים שלישיים, לרבות יועצים, מפרסמים ומשקיעים, למטרת ביצוע ניתוח עסקי כללי. למשל, המפעילה רשאית לדווח למפרסמים שלה אודות מספר המבקרים באתר וכמות המוצרים שנמכרו. מידע כאמור אינו כולל כל מידע אישי וניתן יהא לעשות בו שימוש על מנת לפתח תוכן ושירות שיסייעו למשתמש ועל מנת להתאים תוכן ופרסום.

6. צדדים שלישיים
6.1. ישנם מספר מקומות באתר, שבהם יכול המשתמש להקליק על קישור לשם גישה לאתרים אחרים שאינם כפופים למדיניות פרטיות זו. האתרים הללו עשויים לבקש ולאסוף מידע באופן עצמאי, לרבות מידע אישי מהמשתמש ובמקרים מסוימים, לספק למפעילה מידע אודות פעילות המשתמש באתרים הללו.
6.2. כל צד שלישי אשר עשויה המפעילה לגלות לו מידע אישי, עשוי להיות בעל מדיניות פרטיות משלו, אשר מתארת כיצד הינו עושה שימוש ומגלה מידע אישי. המדיניות כאמור תסדיר את השימוש, הטיפול והגילוי של המידע האישי של המשתמש לאחר שהמפעילה חלקה אותו עם צדדים שלישיים כאמור במדיניות פרטיות זו. אם ברצונך לקבל מידע נוסף אודות מדיניות הפרטיות של אותם צדדים שלישיים, המפעילה מעודדת אותך לבקר באתרים של צדדים שלישיים כאמור.
6.3. המפעילה עשויה להרשות לצדדים שלישיים, לרבות ספקי השירות המורשים שלה, חברות פרסום ורשתות פרסום להציג פרסומות באתר. החברות הללו עשויות לעשות שימוש בטכנולוגיות מעקב, כגון “Cookies”, על מנת לאסוף מידע אודות משתמשים אשר צופים או מבצעים אינטראקציה עם הפרסומות שלהן. השימוש שחברות אלו עושות ב”Cookies” כפוף למדיניות הפרטיות שלהן ולא למדיניות הפרטיות של המפעילה.

7. בחירות המשתמש אודות איסוף ושימוש במידע
המשתמש רשאי לבחור שלא לספק למפעילה מידע מסוים, אולם הדבר יגרום לכך שלא יוכל לעשות שימוש במאפיינים מסוימים באתר מכיוון שמידע כאמור נדרש על מנת שירשם לשירותי המפעילה לרבות ביצוע הזמנות באתר.

8. שימוש בטכנולוגיות איסוף
8.1. המפעילה עשויה לעשות שימוש בטכנולוגיות שונות על מנת לאסוף מידע מהמכשיר של המשתמש ואודות פעילות המשתמש באתר.
8.2. המפעילה עשויה לעשות שימוש בטכנולוגיית אינטרנט סטנדרטית, כגון אלומות אינטרנט (web beacons), אנליטיקס וטכנולוגיות דומות, על מנת לעקוב אחר שימוש המשתמש באתר. כמו כן, המפעילה עשויה לכלול את האמור לעיל בהודעות דוא”ל או עלונים לקידום מכירות, על מנת לקבוע האם ההודעות נפתחו והאם ננקטה פעולה בעקבותיהם. המידע שתשיג המפעילה באופן זה, יאפשר לה להתאים את השירותים שהיא מציעה למשתמש, על מנת לפרסם פרסומים מותאמים אישית ולמדוד את האפקטיביות הכוללת של פרסום מקוון, תוכן, תכנות או פעילויות אחרות שלה.

9. אבטחת מידע
9.1. המפעילה מיישמת באתר מערכות ונהלים עדכניים לאבטחת מידע. מערכות ונהלים אלה מצמצמים את הסיכונים לחדירה בלתי מורשית, אך אין הם מעניקים ביטחון מוחלט. המפעילה אינה מתחייבת ששירותיה יהיו חסינים באופן מוחלט מפני גישה בלתי מורשית למידע המאוחסן באתר.
9.2. המפעילה בוחנת מעת לעת את אבטחת המידע של האתר ומבצעת שינויים ושדרוגים בהתאם לצורך, על מנת לשמור על רמת אבטחת המידע של האתר. עם זאת המפעילה לא תהא אחראית לכל נזק, ישיר או עקיף, אשר יגרם למשתמש במקרה של חשיפת המידע עקב חדירה בלתי מורשית של צדדים שלישיים או כתוצאה ממעשה או מחדל שאינם בשליטת המפעילה.

10. זכות לעיין במידע ולעדכנו
10.1. על פי חוק הגנת הפרטיות, תשמ”א-1981, לכל אדם הזכות לעיין במידע המוחזק עליו במאגר המידע של המפעילה. משתמש שעיין במידע עליו ומצא שהמידע אינו נכון, שלם, ברור או מעודכן, רשאי לפנות לבעל מאגר המידע בבקשה לתקן ו/או לעדכן ו/או למחוק את המידע המוחזק עליו כאמור לעיל.
10.2. פנייה כזו יש להפנות למפעילה בדוא”ל שכתובתו היא customerservice@shaylee-jewelry.com. מובהר בזאת כי ייתכנו שינויים בפרטי הקשר אשר צוינו לעיל ובמועדי זמינות המפעילה על פי שיקול דעתה הבלעדי וללא מתן הודעה מוקדמת ולמשתמש לא יהיו טענות נגדה בשל כך.
10.3. אם המידע שבמאגר המידע של המפעילה משמש לצורך פניה אישית למשתמש, הוא רשאי על פי חוק לדרוש בכתב כי המידע המתייחס אליו יימחק ממאגר המידע.

11. שינויים במדיניות הפרטיות
המפעילה רשאית לשנות מעת לעת את הוראות מדיניות פרטיות זו. אם יבוצעו שינויים מהותיים בהוראות שעניינן השימוש במידע אישי שמסר המשתמש, תפורסם על כך הודעה באתר המפעילה.

תגובות

כאשר מבקרים משאירים הערות באתר אנו אוספים את הנתונים המוצגים בטופס ההערות, וגם את כתובת ה-IP של המבקר ומחרוזת סוכן המשתמש בדפדפן כדי לסייע באיתור דואר זבל.

מחרוזת אנונימית שנוצרה מכתובת האימייל שלך (נקראת גם hash) עשויה להיות מסופקת לשירות Gravatar כדי לראות אם אתה משתמש בה. מדיניות הפרטיות של שירות Gravatar זמינה כאן: https://automattic.com/privacy/. לאחר אישור התגובה שלך, תמונת הפרופיל שלך גלויה לציבור בהקשר של התגובה שלך.

מדיה

אם אתה מעלה תמונות לאתר, עליך להימנע מהעלאת תמונות עם נתוני מיקום משובצים (EXIF GPS) כלולים. המבקרים באתר יכולים להוריד ולחלץ כל נתוני מיקום מתמונות באתר.

קוקיז

אם תשאיר תגובה באתר שלנו, תוכל להצטרף לשמירת שמך, כתובת הדוא”ל והאתר שלך בקובצי Cookie. אלו נועדו לנוחיותכם כדי שלא תצטרכו למלא שוב את פרטיכם כאשר תשאירו תגובה נוספת. העוגיות האלה יחזיקו מעמד שנה אחת.

אם תבקר בדף ההתחברות שלנו, נגדיר קובץ Cookie זמני כדי לקבוע אם הדפדפן שלך מקבל קובצי Cookie. קובץ Cookie זה אינו מכיל נתונים אישיים והוא נמחק כאשר אתה סוגר את הדפדפן שלך.

כאשר אתה מתחבר, אנו גם נגדיר מספר עוגיות כדי לשמור את פרטי ההתחברות שלך ואת אפשרויות תצוגת המסך שלך. עוגיות כניסה נמשכות יומיים, ועוגיות אפשרויות מסך נמשכות שנה. אם תבחר “זכור אותי”, ההתחברות שלך תימשך למשך שבועיים. אם תתנתק מחשבונך, עוגיות ההתחברות יוסרו.

אם תערוך או תפרסם מאמר, עוגיה נוספת תישמר בדפדפן שלך. קובץ Cookie זה אינו כולל נתונים אישיים ופשוט מציין את מזהה הפוסט של המאמר שערכת זה עתה. התוקף יפוג לאחר יום אחד.

תוכן מוטבע מאתרים אחרים

מאמרים באתר זה עשויים לכלול תוכן מוטבע (למשל סרטונים, תמונות, מאמרים וכו’). תוכן מוטבע מאתרים אחרים מתנהג בדיוק באותו אופן כאילו המבקר ביקר באתר האחר.

אתרים אלה עשויים לאסוף מידע עליך, להשתמש בקובצי Cookie, להטמיע מעקב נוסף של צד שלישי ולנטר את האינטראקציה שלך עם תוכן מוטבע זה, כולל מעקב אחר האינטראקציה שלך עם התוכן המוטבע אם יש לך חשבון ואתה מחובר לאותו אתר.

עם מי אנו חולקים את הנתונים שלך

אם תבקש איפוס סיסמה, כתובת ה-IP שלך תיכלל בדוא”ל האיפוס.

כמה זמן אנחנו שומרים את הנתונים שלך

אם תשאיר תגובה, ההערה והמטא נתונים שלה נשמרים ללא הגבלת זמן. זאת כדי שנוכל לזהות ולאשר הערות מעקב באופן אוטומטי במקום להחזיק אותן בתור ניהול.

עבור משתמשים שנרשמים לאתר שלנו (אם יש), אנו מאחסנים גם את המידע האישי שהם מספקים בפרופיל המשתמש שלהם. כל המשתמשים יכולים לראות, לערוך או למחוק את המידע האישי שלהם בכל עת (למעט שהם לא יכולים לשנות את שם המשתמש שלהם). מנהלי אתרים יכולים גם לראות ולערוך מידע זה.

אילו זכויות יש לך על הנתונים שלך

אם יש לך חשבון באתר זה, או שהשארת הערות, תוכל לבקש לקבל קובץ מיוצא של הנתונים האישיים שאנו מחזיקים עליך, כולל כל מידע שסיפקת לנו. אתה יכול גם לבקש שנמחק כל מידע אישי שאנו מחזיקים עליך. זה לא כולל כל מידע שאנו מחויבים לשמור למטרות מנהליות, משפטיות או אבטחה.

לאן נשלחים הנתונים שלך

הערות מבקרים עשויות להיבדק באמצעות שירות זיהוי דואר זבל אוטומטי.

Back to Top

חיפוש מוצרים

Product has been added to your cart